65e kampioenschapswedstrijd NBvdD 2023

15 September 2023 te Harderwijk
 

Nadat een ieder zich had ingeschreven is de wedstrijd rond 10.00 uur aangevangen met afdeling 1 van het wedstrijd reglement, het surveilleren links, om commanderen en het fiets volgen, met een mooie versierde fiets, ter afsluiting van dit onderdeel was de vrije sprong over een hindernis nog te doen. In het verdere verloop van de dag werden van de diverse andere afdelingen de onderdelen afwisselend door elkaar afgewerkt. Zoals het lokaliseren persoon, opzoeken en lokaliseren van grote voorwerpen het afliggen en het zoeken van kleine voorwerpen.

Na de lunchpauze werden de combinaties voorgesteld door de voorzitter van de Nederlandse Bond voor de Diensthond Dhr. D. van der Ley. Vervolgens werden de keurmeesters, de Heren Boersma en Van De Kolk, de helpers de Heren Van Poppelen en Goijer, en de overige functionarissen aan het publiek voorgesteld.

Aan het einde van deze voorstellingsronde werden een persoon gelauwerd met het feit dat hij een 25 jarig jubileum te vieren had. De Heer Effendi was aanwezig en melde zich meer dan model bij de voorzitter om te worden gedecoreerd. De Heer Van Gool had zich bij de secretaris correct absent gemeld voor zijn afwezigheid.
 

Naam Jubilaris Jubileum
M.M. Effendi 25 jaar
G.A.M. van Gool 25 jaar


In het middagprogramma werden nog de, oefening stil zijn en de overval door de combinaties afgewerkt, met het volgende resultaat:
 

Plaats Naam deelnemer Naam hond
01. Gerrit van Renselaar Billy
02. Koen Schellekens Boef
03. Sharon Messchaert Danger
04. Marinus Moerland Astra
05. Gert-Jan Peters Bruno
06. Sandra Bonneveld Djay Djay
07. Rene Poppelaars Groan-er
08. Miranda Hommersom Scanner
09. Bren Schellekens Rocket


Met de opmerking dat de eerste plaats door Gerrit van Renselaar behaald is met het volle punten aantal van 410 punten, dit is echt een vermelding waard. Met dank aan alle deelnemers, publiek, organisatie, verzorging,(kantine team) en de weergoden hopen wij u allen volgend jaar weer te mogen begroeten op de 66e jubileums-wedstrijd te Harderwijk.

Klik hier voor de foto's

Namens het Bestuur.Geplaatst op: 17-09-2023